Rheintacho logo    

Rheintacho

Rheintacho is een modern, innovatief en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in toerental meettechnologie. Zij ontwikkelen, produceren en distribueren van meetinstrumenten en sensoren voor toerentalregeling van motoren, machines en systemen. Sinds 1901 is Rheintacho uitgegroeid tot marktleider en leveren kwalitatief hoogstaande oplossingen die voldoen aan eisen van de klant.

     Astech logo
   

ASTECH

Het bedrijf ASTECH is werkzaam op het gebied van metrologie en industriële elektronica. ASTECH biedt oplossingen voor non-contact metingen van de afstand, breedte, snelheid, lengte, positie, aanwezigheid en kleur. Vaak toegepast voor het meten in het productieproces voor de kwaliteitsborging en procesautomatisering. Ze leveren componenten en complete systemen, bestaande uit moderne sensoren en de nodige verbindingen met industriële besturingssystemen.
     
BaumerIVO logo    

BaumerIVO

BaumerIVO werd opgericht in 1910 in de stad van Villingen-Schwenningen en behoort tot de Europese leiders in het tellen en controle componenten voor automatisering. Als pionier met 100 jaar ervaring is BaumerIVO specialist op gebied van rotatiemeting, registratie, visualisatie en absolute motion control.

     
Micro-Epsilon logo    

Micro-Epsilon

Micro-Epsilon is sinds 1968 leverancier van hoge-precisie sensoren en innovatieve instrumentatie en systemen voor industrieële toepassingen. Meer dan 10.000 gebruikers wereldwijd passen de Mico-Epsilon producten toe voor het meten van verplaatsing en positioneren.

     
Digitronic logo    

Digitronic

Als een bedrijf in de industriële automatisering biedt Digitronic elektronische regelsystemen voor onder andere verpakkingsmachines, pers- en drukmachines. Digitronic is ook zeer actief op gebied van industriële ethernet visualisatie en automatisering. Zo ontwikkelden zij onder andere industriële embedded webservers (DigiWEB) en complete energie beheersystemen (DigiENERGY) die via het internet te benaderen en te beheren zijn.

     
ReSatron logo    

ReSatron

ReSatron biedt een tamelijk brede productlijn van standaard hoek-encoders en een enorme hoeveelheid accessoires, een eenvoudige bediening voor veelzijdigheid van de mogelijke toepassingen. De nadruk ligt op kwaliteit en duurzaamheid. Elke encoder wordt het verlaten van onze faciliteit onderworpen aan een zorgvuldige testprocedure waar ze elk item afzonderlijk testen. De verkregen kennis uit de praktijk wordt teruggekoppeld naar de producten, waardoor de betrouwbaarheid enorm toeneemt.

ReSatron logo

Autonics

Autonics is een Zuid-Koreaanse producent met een zeer breed scala aan sensoren. Autonics is al jaren een van de marktleiders op de Aziatische markt en wil onder meer via adparts de Europese markt betreden. Ze voldoen al aan alle Europese normen en richtlijnen. Wij zijn een vertegenwoordiger van Autonics voor de Benelux en de Duitse markt.

ReSatron logo

Fenac

Fenac is een producent van hoogwaardige rotatiesensoren. De jarenlange ervaringen heeft een inmiddels breed pakket aan varianten opgeleverd. Vanzelfsprekend voldoet deze producent uit Turkije aan alle gewenste normen en richtlijnen. Fenac is een producent met een prima prijs kwaliteitsniveau