F/I F/U omvormer

F/I F/U omvormer

De F / I (U) omvormer wordt gebruikt om de frequenties te zetten in een genormaliseerd lineair analoog signaal afgezien van de kwaliteit en de stabiliteit van het uitgangssignaal. De omvormer kan eenvoudig via een PC-interface (RS232) worden geprogrammeerd. Het uitgangssignaal kan worden ingesteld voor een bereik van 0 - 20 mA, 4 tot 20 mA of 0 tot 10 V.

De module is geoptimaliseerd voor controle toepassingen in aandrijving, systeem en proces automatisering, de F / I (U) omvormer ondersteund een breed scala van signalen van toerental sensoren, roterende encoders, puls of naderingsschakelaars. De module ondersteund NPN, PNP, push-pull of TTL-uitgangen, evenals sinus-signalen van tacho generatoren en passieve sensoren. Door het genormaliseerde uitgang signaal van de F / I (U) omvormer kan het eenvoudig worden aangesloten op een PC´s, controllers, recorders of indicatoren.

Een interessante voorbeeld applicatie is preventief onderhoud van scheepsmotoren.
In een permanent bewaking proces worden de toerentallen omgezet naar een analoog signaal en geregistreerd. Uit de resulterende karakteristiek kan de slijtage worden bepaald en kunnen onderdelen tijdig vervangen worden.

Actieve filters